субота, 21 липня 2018 р.

Миттєвий виграш, що дальше ?

ІСТОРІЯ ЗВІЛЬНЕННЯ ВІД ІГРОВОЇ ЗАЛЕЖНОСТІ


Тарас 26 років. 
Я народився в маленькому містечку неподалік Львова в сім'ї будівельника та медсестри. В дитинстві батьки нічим особливо мене не балували, на відміну від моїх однокласників з якими я дружив. Їхні батьки були за кордоном і заробляли більше, ніж мої. Мене часто гнітило те, що я не міг дозволити собі те, що могли вони. І десь у 8-9 класі я потрапив в заклад з гральними автоматами. Я почав часто туди ходити та просто спостерігати. Через якийсь місяць-два я й сам вирішив спробувати зіграти, ба навіть виграв в той день як на мене досить величеньку суму грошей.

І тут все почалось. Я кожного дня брав з дому кошти. Всякими правдами й неправдами виманював в мами гроші, часто навіть крав з гаманця чи зі схованки.

В це час,  батько поїхав в Португалію на роботу. Вдома почали з’являтись кошти і мої апетити, відповідно, збільшились. Я грав і грав у азартні ігри. Світ навколо мене ніби зупинився. Я зичив в знайомих, рідних, в мене не було вже нічого святого - тільки гра та жага до легких грошей. Як тільки мене не били, наставляли - я завжди знаходив варіанти, щоб обдурити всіх та грати в азартні ігри далі. Після закінчення школи я поступив в університет. Думав, можливо, візьмусь за голову та й все буде добре. Та щось в мені було неспокійне і потрапивши в велике місто, не маючи контролю від батьків, я далі почав грати. 
Тут вже “пішли” букмекерські контори. Я залазив у величезні борги,щоб поставити ставку на спортивну подію,  всі мої програші,  віддавала  моя сестра. Я далі зичив кошти, і знов вона віддавала… Суми збільшувались з арифметичною прогресією. Мені такий хід справ, безумовно, підходив, адже мої борги завжди віддавалися мамою чи сестрою, тому я й не думав зупинятися. І так протягом всіх моїх студентських років — я їх просто програв ігрових клубах та букмекерських конторах. Я зустрічався із хорошою дівчиною, але через ігри я її втратив. Потім пішов на роботу, отримував зарплату і одразу ж спускав її в конторах. І так по колу. Сестра мене утримувала, а я продовжував ставити ставки.  Куди мене тільки не возили, щоб вилікувати, та нічого насправді не відбувалось. Я себе загнав до того, що зіпсувалось здоров’я, стосунки з друзями, їх, можна сказати, у мене вже взагалі не було. Куди не подивись — всюди і всім я був боргував гроші.

Але влітку минулого року я вже відчував, що щось потрібно змінити в житті так дальше жити просто не можна. Потрібно рухатись вперед. 

Моя, сестра шукала різні варіанти та знайшла  ГО «Стоп Азарт»  та домовилась про зустріч.  Насправді, йдучи на зустріч в мене, був сумнів чи щось з цього вийде. Але, все-таки, плюсом було те, що я  хотів щось змінити. Так, ми збирались раз в тиждень, працювали над різними темами,  завданнями, книгами. Ми почали разом рухатись крок за кроком, я на очах почав змінюватись. Не все, було так легко, як розпочиналось.   Проте  мій внутрішній світ почав кардинально змінюватись, як і мої життєві принципи.В мене з’вились нові цілі та погляди на життя. 


Все старе залишаю позаду і з надією рухаюсь тільки вперед. І в мене обов’язково все вийде!!!  Якщо ти бажаєш змін, ніколи не здавайся, вихід є !  

лотереї...спортивні ставки...казино...ігрові апарати...тоталізатор...швидкі лотереї.. 
чи справді це вартує твоїх зусиль та часу ???

ГО "СТОП АЗАРТ"

моб:             068 290 99 77 (лінія довіри)
WhatsApp    068 290 99 77
Viber            068 290 99 77 
e-mail; stopazart@ukr.net

Немає коментарів:

Дописати коментар